Skip to main content

Deze informatie vormt geen juridisch advies, het is alleen onze mening / aanbeveling.

We hebben zeer positieve ervaringen opgedaan met de juridische teksten van de IT-advocatenkantoor​ We hebben al honderden persoonlijke aanbevelingen gedaan.

Het advocatenkantoor is gespecialiseerd in het automatisch creëren en verzenden van juridische teksten voor winkels en blogs.

Of het nu gaat om opdruk, herroeping, algemene voorwaarden en gegevensbescherming: de overdracht verloopt automatisch via een interface en is beschikbaar voor de meeste winkels of billbee.

Na het inloggen kunt u de juridische teksten configureren met behulp van checklists. De diensten, plug-ins, betalingsproviders enz. Die u gebruikt, worden geactiveerd.

Ook worden de pdf’s gegenereerd die na het plaatsen van de bestelling via e-mail naar de klant worden gestuurd.

Binnenkort maken we een video over integratie en configuratie.

Als je z. B. voor zaken een Facebook-, Instagram- of Pinterest-account heeft, kunt u het systeem gebruiken om de vereiste opdruk- en gegevensbeschermingsrichtlijnen daar op te slaan.

Juridische teksten zijn ook beschikbaar voor marktplaatsen zoals Amazon, Ebay en Co.

Op aanvraag zijn verschillende taalversies verkrijgbaar.

Als klant zijn er veel aanbevelingen voor actie voor juridisch veilige zakelijke transacties in de portal.

U kunt daar optioneel een audit boeken voor ongeveer 300 €, daarna wordt een diepgaande evaluatie van de winkel uitgevoerd en wordt het geheel gecertificeerd met een zegel voor meer klantvertrouwen.

We hebben z. B. een „all you can eat“ -account en bescherm onze vele webprojecten zonder voor elk extra te betalen.

Er zijn ook veel handige gratis of afgeprijsde partnerservices beschikbaar, zoals: B. een gratis klantevaluatiesysteem (ShopVote).

We zijn blij als je daar via onze aanbevelingslink bestelt, het account voor een winkel kost ongeveer 10 € / maand: https://www.it-recht-kanzlei.de/