Skip to main content

Uw voordelen bij het gebruik van de artidomo print-on-demand service

Op deze pagina willen we u de voordelen laten zien van het gebruik van de artidomo print-on-demand service.

Uitstekende printkwaliteit
Als een van de weinige print-on-demand-printers voor posters en fine art prints in Duitsland gebruiken we originele Epson Ultrachrome HDX-pigmentinkten.
Dat betekent: we zijn in staat om uitstekende resultaten te creëren in termen van kleurdiepte en intensiteit en zo een nauwkeurige kleurweergave voor complexe motieven te garanderen. Op deze manier creëren we een langdurige kleurstabiliteit waardoor uw klanten jarenlang onbeperkt plezier hebben van hun drukwerk.

Verzending sneller
Het duurt meestal maximaal 24 uur (maandag t / m vrijdag) vanaf de ontvangst van uw afdrukbestand tot de verzending naar de verzenddienst.
Voor feestdagen of evenementen – zoals Kerstmis, Pasen, Vaderdag, Moederdag, Valentijnsdag, Cyberweek en Co. – waar een groter ordervolume te verwachten is – staan wij met volle inzet voor u klaar. Dit betekent dat de pakketten zo snel mogelijk bij uw klanten aankomen, zelfs op deze piekmomenten.

Hoge individualiteit en flexibiliteit bij de uitvoering van uw projecten
Dankzij ons zeer gemotiveerde team is het mogelijk om uw individuele wensen te realiseren. We verbeteren voortdurend en bieden u nieuwe kansen. Staat uw gewenste product hier op dit moment niet bij, neem dan contact met ons op en dan kijken we op korte termijn of we uw idee kunnen uitvoeren.

Eerlijke prijzen
Wij zijn een familiebedrijf uit Bochum en betalen onze medewerkers eerlijk en berekenen ook eerlijke prijzen.

Contactpersoon
Ons team staat te allen tijde telefonisch of via Whatsapp voor je klaar als je vragen hebt.
U krijgt een persoonlijke accountmanager die u bijstaat bij het opzetten van onze print-on-demand service.

Inlijsten mogelijk
Wij bieden u een aanzienlijke omzetstijging via onze inlijstservice. Momenteel hebben we massief houten lijsten tussen A4, A3, A2, 30×40, 45×60, 50×70 en 60x80cm in de kleuren mat wit, mat zwart en naturel eiken. We halen de frames uit een Europese productie. Om transportschade zoveel mogelijk te voorkomen, gebruiken wij polystyreen ruiten met UV-reductie.
Voor bijzonder veeleisende klanten met kunstdruk, bieden we ook lijsten van het bedrijf aan Voor de helft Bij.
Uw klant krijgt zijn print ingelijst in de door hem gewenste lijst.