Skip to main content

Dina fördelar när du använder artidomo print-on-demand-tjänsten

På denna sida vill vi visa dig fördelarna med att använda artidomo print-on-demand-tjänsten.

Enastående utskriftskvalitet
Som en av de få tryckta skrivare för affischer och konsttryck i Tyskland använder vi original Epson Ultrachrome HDX-pigmentfärger.
Det betyder: Vi kan skapa enastående resultat när det gäller färgdjup och intensitet och därmed säkerställa exakt färgåtergivning för komplexa motiv. På detta sätt skapar vi långsiktig färgstabilitet som ger dina kunder obegränsad glädje av deras tryck under många år.

Levererar snabbare
Det tar vanligtvis maximalt 24 timmar (måndag till fredag) från mottagandet av din utskriftsfil till överföringen till fraktleverantören.
Innan allmänna helgdagar eller evenemang – som jul, påsk, fars dag, mors dag, alla hjärtans dag, Cyberweek och Co. – där en ökad ordervolym kan förväntas – är vi där för dig med fullt engagemang. Detta innebär att paketen kommer fram till dina kunder så snabbt som möjligt, även under dessa högtider.

Hög individualitet och flexibilitet i genomförandet av dina projekt
Tack vare vårt mycket motiverade team är det möjligt att genomföra dina individuella önskemål. Vi förbättrar ständigt och erbjuder dig nya möjligheter. Om din önskade produkt för närvarande inte erbjuds här, vänligen kontakta oss så ser vi med kort varsel om vi kan genomföra din idé.

Rimliga priser
Vi är ett familjeföretag från Bochum och betalar våra anställda rättvist och beräknar också rättvisa priser.

Kontaktperson
Vårt team är tillgängligt för dig när som helst via telefon eller Whatsapp om du har några frågor.
Du kommer att få en personlig kontoansvarig som hjälper dig med att ställa in vår utskriftstjänst.

Inramning möjlig
Vi erbjuder dig en betydande försäljningsökning genom vår inramningstjänst. Vi har för närvarande ramar i massivt trä mellan A4, A3, A2, 30×40, 45×60, 50×70 och 60x80cm i färgerna matt vit, matt svart och naturlig ek. Vi får ramarna från en europeisk produktion. För att undvika transportskador så långt som möjligt använder vi polystyrenrutor med UV-reduktion.
För särskilt krävande konstkunder erbjuder vi också ramar från företaget Halv på.
Din kund får sitt tryck inramat i sin önskade ram.