Skip to main content

EENVOUDIGE INTEGRATIE VAN UW INTERFACES

Integratie van on-demand fulfilment

Wij binden u ...

Uw workflow ...

geeft de richting: we halen je op van waar je bent. Zeker als het om dropshipping in het postersegment gaat, zijn de mogelijkheden zo divers dat het altijd nodig is om je aan te passen aan de workflow van de klant. We zijn allemaal afhankelijk van soepele interfaces. Door de jaren heen hebben we samen met onze klanten veel kleine procesverbeteringen doorgevoerd. Dat betekent niet dat alles goed voor je moet zijn. Samen met u gaan we de weg om op termijn continue verbetering mogelijk te maken, want de tijd die aan het opzetten wordt besteed moet in verhouding staan tot het ordervolume voor alle partijen.

Individualiteit en snelheid

Wat ons anders maakt

We zijn er trots op dat steeds meer klanten een constante kwaliteit en snelle levering van de „groten“ missen en zeer tevreden over ons zijn.

01

kwaliteit

We vertrouwen consequent op fine art printing om veeleisende artiesten, fotografen en poster service providers het hoogste niveau van printkwaliteit te kunnen bieden om ons te onderscheiden van de massa.

02

individualiteit

Met de juiste bedrijfsgrootte kunnen wij u maximale individualiteit en flexibiliteit bieden.

03

snelheid

We groeien met je mee. Afhankelijk van de omvang krijgt u uw persoonlijke accountmedewerkers.

NOG VRAGEN?

Neem op elk moment contact met ons op via e-mail of WhatsApp of maak een telefonische afspraak met ons. Graag ook in het weekend.