Skip to main content

Affisch utskrift på begäran – vad är det exakt?

 

Affisch utskrift på begäran

betyder att dina utskrifter bara kommer att skrivas ut när din beställning har mottagits och endast i den beställda kvantiteten. Detta har fördelen för dig att du inte har några kostnader om du inte är välkänd i början av din egenföretagare och därför inte säljer någonting. Kostnaderna uppstår bara när en kund också har beställt något från dig.

Fördelarna med Skriv ut på begäran till dig:

  1. Du behöver inte en dyr skrivare och du behöver inte oroa dig för underhållet.
  2. Det finns inget behov av lagring. Beställde bläck i tid? Har du tillräckligt med papper för affischer och bildramar? Dessa problem är sekundära för dig eftersom vi tar hand om dem åt dig.
  3. Ingen ekonomisk risk: Din bild kommer inte att skrivas ut förrän den har sålts.
  4. Du kan koncentrera dig helt på din kreativitet och du kan leva ut den var som helst i världen. Du är på semester? Inga problem, för frakt och produktion fortsätter – så du tjänar också pengar när du kopplar av i en hängmatta på stranden 🙂
  5. Varje tryck är unikt och kontrolleras av oss före leverans. Vi älskar det vi gör och arbetar extremt noggrant. Därför är klagomålshastigheten extremt låg.
  6. Vi är specialiserade på att sända konsttryck, vilket innebär att våra fraktlådor är stötsäkra och vanligtvis brytsäkra.