Skip to main content

Service voor het afdrukken van posters op aanvraag – wat is dat precies?

 

Poster afdrukken op aanvraag

betekent dat uw afdrukken pas worden gedrukt wanneer uw bestelling is ontvangen en alleen in de bestelde hoeveelheid. Dit heeft voor jou als voordeel dat je geen kosten hebt als je bij aanvang van je zelfstandige dienst niet goed bekend bent en dus niets verkoopt. De kosten ontstaan pas als een klant ook iets bij jou besteld heeft.

De voordelen van de Afdrukken op aanvraag aan jou:

  1. U heeft geen dure printer nodig en u hoeft zich ook geen zorgen te maken over het onderhoud ervan.
  2. Er is geen opslag nodig. Op tijd inkt besteld? Heeft u genoeg papier voor de posters en fotolijsten? Deze problemen zijn ondergeschikt aan u, aangezien wij ze voor u oplossen.
  3. Geen financieel risico: uw foto wordt pas afgedrukt als deze is verkocht.
  4. U kunt zich volledig concentreren op uw creativiteit en u kunt deze van overal ter wereld uitleven. Je bent op vakantie? Geen probleem, want de verzending en productie gaan gewoon door – zo verdien je ook geld als je lekker in een hangmat op het strand ligt 🙂
  5. Elke print is uniek en wordt voor verzending door ons gecontroleerd. We houden van wat we doen en werken uiterst zorgvuldig. Hierdoor is het aantal klachten extreem laag.
  6. Wij zijn gespecialiseerd in het verzenden van fine art prints, wat betekent dat onze verzenddozen schokbestendig en meestal breukvast zijn.